Tekst - Bestrating

Bestrating

Als veelzijdig loonbedrijf zijn wij breed inzetbaar voor alles wat er in en rondom de grond moet gebeuren. Jarenlange kennis en ervaring, een modern machinepark en deskundige medewerkers vormen de sterke basis van ons bedrijf. Samen staan we sterk en voeren verschillende projecten uit. Het aanleggen van bestrating behoort tot één van onze specialiteiten. Of het nu gaat om een compleet bedrijventerrein, het bestraten van een tuin of renovatie. Onze kracht zit in de flexibiliteit en manier van werken. Graag denken wij mee over het uitvoeren van projecten.

Bestrating als basis

Een goede bestrating zorgt voor een sterke basis en mooie uitstraling. Mits dit vakkundig is aangelegd. Zeker indien het terrein dagelijks intensief gebruikt wordt en er zware voertuigen overheen rijden. Afhankelijk van uw wensen en de situatie kunnen wij diverse soorten verhardingen aanbrengen. Van bestrating met stenen tot betonplaten, machinaal waar het kan en met de hand indien nodig. Naast de juiste manier van straten is de kwaliteit en gebruiksduur afhankelijk van de juiste ondergrond. Bij ons bent u verzekerd van zowel degelijk straatwerk als de juiste ondergrond.

Machinaal straten

Bestratingen aanleggen behoort tot een van onze dagelijkse werkzaamheden. Door middel van machinale bestrating kunnen wij op een soepele wijze zowel herbestraten als nieuw aanleggen. Machinaal straten is snel, zorgt voor betere kwaliteit en verlicht. Daarnaast is het niet alleen geschikt voor de grotere projecten. Door onze machines kunnen ook kleinere projecten machinaal uitgevoerd worden. Dit allemaal op een efficiënte wijze.

Traject van A tot Z

Bij het (her)inrichten van een bedrijventerrein of tuin komt veel kijken. Bestrating is specialistisch werk en vraagt om de nodige kennis. Iets wat wij hebben. Laat u ontzorgen door ons team. Van graafwerk tot bestraten. Wij realiseren uw wensen op een snelle en verantwoorde wijze. Bekijk onze website om een impressie te krijgen van onze werkzaamheden. Wilt u de bestrating voor uw bedrijventerrein of tuin door Loonbedrijf Hofstede laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Loonbedrijf Hofstede logo
Loonbedrijf Hofstede

Terugbel verzoek

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Insta titel

Bekijk onze instagram pagina

Loonbedrijf Hofstede logo
Loonbedrijf Hofstede

Copyright © 2024 Loonbedrijf Hofstede | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM