Tekst - Groen

Groen

Als loonbedrijf zijn wij sterk in loonwerk in groen. Wij kunnen de agrarische markt uitstekend van dienst zijn met een compleet pakket aan werkzaamheden. Met ons team vak experts zijn wij graag een flexibele en betrouwbare partner voor diverse projecten. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de diensten die wij leveren. Daarbij houden we rekening met de geldende wet- en regelgeving en veiligheid van mens, dier en milieu. Onze medewerkers beschikken over de benodigde certificeringen en voeren de werkzaamheden met zorgvuldigheid uit.

Agrarisch loonwerk

Graag bieden wij u professionele ondersteuning en uitvoering van o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Grondbewerking
  • Bemesten
  • Slootonderhoud
  • Oogsten
  • Zaaien

Door ons machinepark kunnen wij verschillende soorten land bewerken en bemesten. Of het nu gaat om gras of graan, door gebruik te maken van specialistisch apparatuur kunnen wij u volledig ontlasten.

Planning

Landbewerking moet op het juiste moment gebeuren. Wij weten als geen ander dat de juiste planning, capaciteit en machines bepalend zijn voor het uiteindelijke resultaat. Gebruik van de juiste machines leveren veel voordelen op. Zo zorgen die van ons voor een nog betere bodemkwaliteit en meer opbrengsten. Doordat wij daarnaast zelf beschikken over de mensen en middelen kunnen wij snel en op het juiste moment aan uw vraag voldoen.

Machineverhuur

Veel werkzaamheden in het groen zijn afhankelijk van het seizoen. Hierdoor hoeft u bepaalde machines wellicht niet het hele jaar in te zetten. Beschikt u zelf over de mensen maar niet over de middelen? Naast loonwerk zijn wij hét adres voor machineverhuur. Zo beschikken wij over een uitgebreide vloot aan werktuigen, kranen, trekkers en shovels. Bij ons vindt u beslist de juiste machines om grondwerk uit te kunnen voeren.

Samen voor het beste resultaat

Ook kunt het werk volledig uit handen geven. Wij bieden graag een totaalpakket waarbij wij zowel ons personeel als onze machines inzetten. Samen gaan we voor het beste resultaat en streven we naar een zo hoog mogelijk rendement van de grond. Voor bijna alle agrarische loonwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Loonbedrijf Hofstede logo
Loonbedrijf Hofstede

Terugbel verzoek

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Verhuurhighlights personeel titel

Verhuur van personeel waaronder

Loonbedrijf Hofstede logo
Loonbedrijf Hofstede
Tekst - Verhuurhighlights machines titel

Verhuur van machines waaronder

Loonbedrijf Hofstede logo
Loonbedrijf Hofstede
Tekst - Insta titel

Bekijk onze instagram pagina

Loonbedrijf Hofstede logo
Loonbedrijf Hofstede

Copyright © 2021 Loonbedrijf Hofstede | Voorwaarden | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM