Tekst - Grondwerk

Grondwerk

Grondwerkzaamheden vormen vaak de basis van een project. Loonbedrijf Hofstede is een begrip als het gaat om grondwerk. Dit behoort ook wel tot een van de belangrijkste werkzaamheden van ons bedrijf. Van het aanleggen van tuinen tot het uitgraven van bouwputten voor woningen, opritten en bedrijfspanden. Met ons uitgebreide machinepark kunnen alle mogelijke projecten worden uitgevoerd. Zo beschikken wij over:

  • Mobiele kranen
  • Gravers zoals een 1,5 ton minigraver met verstelbaar onderwagen van 90 tot 1.20 cm
  • Shovels
  • Dumpers

U heeft zelf de keuze om onze machines met of zonder machinist in te huren. Wanneer u kiest voor een machinist bent u ervan verzekerd dat uw klus op een efficiënte manier geklaard wordt.

Service

Indien u machines wilt huren zullen wij deze in eigen beheer op locatie brengen en halen. Door ons zakelijk netwerk hebben wij de mogelijkheid om aan diverse machines te komen. Dus mochten er machines zijn die niet in het bezit zijn van Loonbedrijf Hofstede, kunt u altijd contact met ons opnemen voor een juiste oplossing. Wij denken met u mee en zoeken altijd naar de beste oplossing. Ook tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zoeken we naar praktische en betaalbare toepassingen voor uw specifieke situatie.

Werk samen met Loonbedrijf Hofstede

Wilt u een graafmachine huren voor uw tuin? Een shovel om de grond te egaliseren? Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van onze dienstverlening. Wij zijn betrouwbaar en snel inzetbaar. Mede door onze capaciteit, ons netwerk en team gemotiveerde medewerkers worden wij gezien als de ideale partner. Wat uw wensen ook zijn, wij gaan grondig te werk!

Loonbedrijf Hofstede logo
Loonbedrijf Hofstede

Terugbel verzoek

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Insta titel

Bekijk onze instagram pagina

Loonbedrijf Hofstede logo
Loonbedrijf Hofstede

Copyright © 2024 Loonbedrijf Hofstede | Site-Index | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM